miércoles, 23 de diciembre de 2020

Lectura recomanada

 Estimades famílies,

Tal i com us vam dir a la reunió de principi de curs, comencem a compartir-vos articles sobre diferents temàtiques.
Aquest cop ens aventurem a fer-vos arribar un article relacionat amb l'exposició dels infants davant de les pantalles. Són articles pedagògics avalats per la neurociència o per diferents estudis científics.
Com a adultes que acompanyem els vostres fills i filles a l'escola, també creiem que és important cuidar les hores que les vostres filles i fills passant davant d'un televisor, una tablet, un mòbil o una consola. Per això us recomanem la lectura d'aquest article i que intenteu que els vostres fills i filles no passin més d'una hora al dia davant de pantalles, l'article ho explica molt bé.
Desitgem que gaudiu de la lectura i si necessiteu parlar del tema o compartir alguna inquietud podeu contactar amb nosaltres, que per això estem.

 

Anirem penjant al bloc diferents articles sobre educació i acompanyament, els trobareu a la capçalera de la dreta, a l'apartat espai families, per a que els pugueu consultar.

Aprofitem per desitjar-vos que passeu unes molt bones festes de Nadal, gaudiu de cada instant, que es irrepetible!

Ens veiem a la tornada!, Una forta abraçada

Les mestres acompanyants de la comunitat de petits

No hay comentarios:

Publicar un comentario

FINAL DE CURS

 Això ja s'ha acabat! i l'últim dia l'hem passat tots plegats fent una gimcana i despedint als alumnes de 6è. Us trobarem molt a...